ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με 22 στην Κρήτη για τα ματς με Κισσαμικό, Πλατανιά ο Πανιώνιος

Με 22 στην Κρήτη για τα ματς με Κισσαμικό, Πλατανιά ο Πανιώνιος
Ιωαννίδης Σιώπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε μαζί του στην Κρήτη 22 ποδοσφαιριστές βγάζοντας αποστολή τόσο για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό την Τετάρτη (30/11) όσο και για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά το Σάββατο (3/12)

Αποστολή για δυο παιχνίδια έβγαλε μετά το τέλος της προπόνηση της Τρίτης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καθώς οι "κυανέρυθροι" που αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον Κισσαμικό για το Κύπελλο δεν θα επιστρέψουν στην Αθήνα αλλά θα παραμείνουν στην Κρήτη για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές στους οποίους είναι και οι Σπύρος Ρισβάνης, Μανώλης Σιώπης που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επίσης στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι δυο νεαροί Βουκελάτος, Κερασίδης που θα είναι στον πάγκο στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Κισσαμικό για το κύπελλο και με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Κερασίδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης".

8ος Όμιλος

1) Κισσαμικός 3 (2-0)
2) Πανιώνιος 1 (0-0)
3) Λεβαδειακός 1 (0-0)
4) Πανσερραϊκός 0 (0-2)

2η αγωνιστική

Τετάρτη 30/11
17:15 Κισσαμικός-Πανιώνιος

Πέμπτης 1/12
Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ