ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μαζί Stoiximan.gr και Πανιώνιος!

Μαζί Stoiximan.gr και Πανιώνιος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr, θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας του Πανιωνίου για την αγωνιστική περίοδο 2016 -2017, αρχής γενομένης από τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Stoiximan και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, για την τρέχουσα σεζόν, αρχής γενομένης από τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Με αφορμή την υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας με τη Stoiximan να κοσμεί την φανέλα του Συλλόγου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. κ. Χρήστος Δάρας δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Stoiximan στην οικογένεια του Πανιωνίου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία και ευελπιστούμε ότι μέσα από αυτή την κοινή πορεία θα δώσουμε περισσότερη αξία τόσο στις αγωνιστικές μας επιδόσεις όσο και στο κοινωνικό μας έργο που αποτελεί συστατικό στοιχείο της ιστορίας του Πανιωνίου".

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε: "Για την Stoiximan αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είναι μεγάλος χορηγός ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που για περισσότερα από 120 χρόνια προσφέρει στην ελληνική νεολαία και αθλητισμό. Ταυτόχρονα φιλοδοξούμε να συνδράμουμε και στην κοινωνική δράση του ιστορικού αυτού συλλόγου μέσα από σειρά δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό αποτελεί προτεραιότητα τόσο για εμάς στην Stoiximan, όσο και για τον Πανιώνιο" .

Περισσότερες πληροφορίες για τη φύση της συνεργασίας θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσουν οι δύο πλευρές τις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ