ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μασούρας: "Αν όχι φέτος, του… χρόνου πρωτάθλημα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην μικτή ζώνη στον "Sport24 Radio 103,3" για την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση "πρωτάθλημα". (AUDIO)

Ο σκόρερ του Πανιωνίου στο αγώνα με την ΑΕΚ, Γιώργος Μασούρας μίλησε στη μικτή ζώνη στον Sport24 Radio 103,3 και τον Λευτέρη Αμπατζή για την ισοπαλία κόντρα στην Ένωση, τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα, τους λόγους της καλής πορείας των "κυανέρυθρων", ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση "πρωτάθλημα".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τους πανηγυρισμούς, παρά την ισοπαλία με την Ένωση: "Το πανηγύρι θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, ειδικά αν είχαμε πάρει τη νίκη. Έχουμε διάρκεια ως ομάδα, δείχνουμε ότι σε παιχνίδια που είμαστε πίσω στο σκορ καταφέρνουμε να τα φέρουμε στα ίσα και καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τη δήλωση του Παναγιώτη Κόρμπου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου ότι αν ο Πανιώνιος δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα, θα το πάρει του χρόνου: "Το λέω κι εγώ αυτό. Ως αστείο".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση για να πετύχουμε το βασικό μας στόχο, τον οποίο έχουμε θέσει από το καλοκαίρι, δηλαδή να μπούμε στην πεντάδα. Ό,τι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο".

Για τους λόγους της καλής πορείας του Πανιωνίου: "Είναι απόρροια ενός πλάνου δυόμιση χρόνων, που η διοίκηση και το τεχνικό τιμ το υπηρετούν πιστά. Επίσης, το ακολουθούν και όσοι παίκτες είναι στην ομάδα, αλλά και όσοι έχουν έρθει. Στο τέλος βγαίνει αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα".

Για το αν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας του τωρινού προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του προηγούμενου, Μαρίνου Ουζουνίδη: "Δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στη νοοτροπία. Πιστεύω ότι ήταν κι αυτό επιλογή της διοίκησης για να συνεχίσουμε τη θετική πορεία που είχαμε και πέρσι".

Ακούστε το ηχητικό:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ