ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μασούντ στο Sport24.gr: "Όλοι το είδαν"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ EUROKINISSI

O Ιρανός μέσος του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ, μίλησε στο Sport24.gr για το ματς με τον Ολυμπιακό, την προσπάθεια των "κυανέρυθρων" να ξεπεράσουν την περυσινή εκπληκτική τους πορεία και το ενδεχόμενο επιστροφής στην εθνική του ομάδα.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-4), στη Νέα Σμύρνη για την 7η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς συναρπαστικό ως προς την εξέλιξή του κι από το οποίο οι "κυανέρυθροι" έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου.

Ο 33χρονος Ιρανός μέσος του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του και σχολίασε τη διαιτησία του ματς. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι "κυανέρυθροι" θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την περυσινή εξαιρετική τους πορεία και άφησε ανοικτό το "παράθυρο" επιστροφής του στην εθνική ομάδας της ασιατικής χώρας (είναι εκτός λόγω της απόφασής του να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Πανιωνίου με την ισραηλινή ομάδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα προκριματικά του Europa League και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων στην πατρίδα του, καθώς κάτι τέτοιο ουσιαστικά... απαγορεύεται)

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Μόλις τελείωσε το ματς. Πώς νιώθεις για το αποτέλεσμα;

"Νομίζω ότι δεν το αξίζαμε. Το ελάχιστο που αξίζαμε ήταν η ισοπαλία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, μετά το πρώτο γκολ παίξαμε άσχημα, χάσαμε το μυαλό μας και δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε τρία γκολ, αλλά όλο το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά σε εμάς. Οπότε, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν θέλω να πω κάτι για τους διαιτητές. Τους σέβομαι, αλλά νομίζω ότι όλα ήταν φανερά. Όλοι το είδαν"

- Στο 3-3 πίστεψες ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό από το γήπεδο;

"Ναι, γιατί όχι; Έχουμε καλή ομάδα και το αξίζαμε. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, οπότε ξεκινήσαμε να παίζουμε επίθεση. Επιμένω, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αξίζαμε, τουλάχιστον, ένα βαθμό".

- Είπες δεν θέλεις να μιλήσεις για τους διαιτητές, αλλά υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τις αποφάσεις...

"Οκ, δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές, ίσως... αυτός που ξέρει για τους διαιτητές να μιλήσει γι' αυτούς".

- Το πρωτάθλημα δεν σταματάει εδώ. Τι περιμένεις για τη συνέχεια;

"Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά κι εμείς, επίσης, πολεμάμε για τη ζωή μας. Πρέπει να ανακτήσουμε τη θέση μας στην κατάταξη και να βρεθούμε ξανά στο top-3. Θα παλέψουμε για να νικήσουμε. Έχουμε δύσκολο αντίπαλο, αλλά πρέπει να πολεμήσουμε για να νικήσουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από αυτά τα δύο χαμένα ματς (Λαμία και Ολυμπιακό)".

- Πόσο πιθανό είναι η ομάδα να επαναλάβει την περυσινή σεζόν;

"Είναι πιθανό, θέλουμε καλύτερη θέση κι από την περυσινή σεζόν. Την αξίζουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να την πάρουμε. Καλύτερη θέση από την περυσινή σεζόν".

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΑΣΟΥΝΤ(Α) ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΑΣΟΥΝΤ(Α) ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Η εθνική Ιράν θα είναι στα γήπεδα της Ρωσίας για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Εσύ;

"Δεν θέλω να πω πολλά. Από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας ήμουν υπερήφανος. Ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Κάθε φορά που την φορώ είμαι υπερήφανος. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Έχω ακόμη το κίνητρο να επιστρέψω και να παίξω για τους οπαδούς μου και τη χώρα μου. Θέλω να επιστρέψω μετά από αυτό το διάλειμμα των τεσσάρων ματς..."

- Οπότε έχεις ελπίδες ότι μπορεί κι εσύ να βρίσκεσαι στη Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι;

"Βέβαια, έχω"

- Είσαι ο πιο τεχνίτης παίκτης του Πανιωνίου και από τους πιο ποιοτικούς του πρωταθλήματος. Έχεις παίξει και στην Ισπανία. Πώς βλέπεις το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Μπορεί να υπολείπεται σε ποιότητα, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ που είμαι στη Super League. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω εδώ, απλά προσπαθώ να το απολαύσω όσο θα μείνω εδώ. Είμαι χαρούμενος".

Argentina's Sergio Aguero, rear and Iran's Masoud Shojaei battle for the ball during the group F World Cup soccer match between Argentina and Iran at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 21, 2014. (AP Photo/Sergei Grits)
Argentina's Sergio Aguero, rear and Iran's Masoud Shojaei battle for the ball during the group F World Cup soccer match between Argentina and Iran at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 21, 2014. (AP Photo/Sergei Grits) AP

- Είσαι εσύ, ο Ανσαριφάρντ και ο Χατζισαφί. Πέρα από τον επαγγελματισμό σας, έχετε αποδειχθεί και καλοί χαρακτήρες. Έχετε "κουμπώσει" στην ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων, αλλά και των ομάδων σας. Πώς το εξηγείς;

"Σε ευχαριστώ. Οι Ιρανοί είναι καλοί άνθρωποι κι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε παρέα με καλούς ανθρώπους. Θέλουμε να δείξουμε ότι οι Ιρανοί είναι καλοί άνθρωποι".

Photo credits: Eurokinissi, AP Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ