SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκαν "πιασμένοι" από την προετοιμασία και αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Οι "κυανέρυθροι" στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ενώ και οι Αρκάδες έχοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους στον πρώτο αγώνα ενόψει της νέας περιόδου έδειξαν ανέτοιμοι όπως είναι φυσιολογικό.
Οι περίπου 1.500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες παρακολούθησαν ένα μέτριο παιχνίδι με τον τεχνικό των "κυανέρυθρων", Μίκαελ Στόρε και τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλη Βλάχο να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα.
Για τους γηπεδούχους ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο 32χρονος Γάλλος Φρανκ Κεντρέ ενώ παράλληλα στην ενδεκάδα βρίσκονταν και ο 24χρονος Λιβεριανός μέσος, Ισαάκ Πούπο όπως και ο 20χρονος Γκανέζος φορ, Ράντσφοντ Οσέι.
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Κέντε, Γιόνσον, Λάτκα, Κοντόες, Kούκετς,Τσότσαλιτς, Πούπο, Μπάλαμπαν, Oσέι.
Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Σιόβας, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί, Σκούρτης, Όμο, Σάμαρης.
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Πιπίνης, Φυτανίδης, Κερ, Αργυρόπουλος, Καρέρα, Αράς, Ρίος, Λαδάκης, Μπακασέτας,Μπαρτολίνι.
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.