ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λεμονής: "Μας έλειψε η συγκέντρωση"

Λεμονής: "Μας έλειψε η συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος δεν άξιζε ούτε να κερδίσει, αλλά ούτε και να χάσει από την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή. Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ νευρικό, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν έπρεπε να χάσει, αλλά ούτε και να κερδίσει σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή.

Αυτό επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου μετά του τέλος του αγώνα με την Ένωση, ο τεχνικός του Πανιωνίου, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τα εξωαγωνιστικά πράγματα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Λεμονής στην συνέντευξη Τύπου:

Ήταν αρνητική έκπληξη για εσάς η εικόνα του Πανιωνίου σήμερα; " Μόνο το αποτέλεσμα είναι αρνητική έκπληξη. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν αξίζαμε και να κερδίσουμε. Ήταν πολύ νευρικό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στην τελική πάσα, δεν περάσαμε καμία μπάλα πίσω από την άμυνα και το πληρώσαμε. Εμείς είχαμε προϋποθέσεις για να κερδίσουμε".

Το ότι το ματς κρίθηκε στο τέλος, έγινε διότι η ΑΕΚ έβγαλε αίσθημα αυτοσυντήρησης; " Δεν νομίζω ότι ίσχυσε αυτό. Μια κακή τοποθέτηση της άμυνας έδωσε το κόρνερ στην ΑΕΚ. Δεν αντιδράσαμε καλά στη φάση αυτή. Δεν θυμάμαι να δεχτήκαμε κάποια φάση από τον αντίπαλο".

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν έκανε φάσεις: " Αν θυμηθείτε το δεύτερο ημίχρονο, έχουμε τρεις περιπτώσεις που κάνουμε λάθος στην τελική πάσα. Δεν κερδίσαμε τις δεύτερες μπάλες και αυτό ήταν πρόβλημα. Ήταν πολύ νευρικό το ματς. Κάναμε πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν βγάλαμε τελική πάσα".

Για όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και δεν είναι αγωνιστικά; " Θέλω να μιλήσω μόνο για το ματς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ