ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κυανέρυθρος" ο Μήτρογλου

"Κυανέρυθρος" ο Μήτρογλου

Αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Κώστα Μήτρογλου για τους "κυανέρυθρους" καθώς ο Έλληνας επιθετικός και επίσημα θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έως το τέλος της σεζόν.Σενάρια για τον Τσέχο επιθετικό, Σβέρκος.

Παρότι και την Τρίτη υπήρξαν νέα επεισόδια στην υπόθεση Μήτρογλου, τελικά το απόγευμα της Τρίτης το τοπίο ξεκαθάρισε οριστικά.

Ο 22χρονος επιθετικός πλέον οριστικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν και θα ενισχύσει την προσπάθεια του "Ιστορικού" για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

"O Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη.


Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θατεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδαςκ. Τάκη Λεμονή
", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου".

Ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεργαστεί και πάλι με τον Τάκη Λεμονή ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του προκειμένου να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα των Νεοσμυρνιωτών.

Με μόλις εννέα γκολ στο πρωτάθλημα άλλωστε ο Πανιώνιος διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα και πλέον ευελπιστεί με την προσθήκη του 22χρονου φορ να βελτιώσει τις επιδόσεις του για να ελπίζει στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί ενώ την Πέμπτη θα κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή.

Το βιογραφικό

Ο Κώστας Μήτρογλου γεννήθηκε στις Κρηνίδες Καβάλας στις 12 Μαρτίου του 1988 και αργότερα μετανάστευσε στη Γερμανία όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μενχεγκλάντμπαχ. Έως το 2007 ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας της Γκλάντμπαχ

Το 2007 πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων και είναι και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου αλλά τελικά μετακομίζει στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη του χρονιά στους "ερυθρόλευκους" δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής(σ.σ 11 συμμετοχές-4 γκολ) αλλά σημειώνει το τέρμα που χάρισε το Σούπερ Καπ στην ομάδα του στο παιχνίδι με την Λάρισα ενώ πέτυχε και ένα πολύ κρίσιμο γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λάρισα με 2-1 στην κούρσα για τον τίτλο.

Στη δεύτερη του σεζόν στους Πειραιώτες, ο Κώστας Μήτρογλου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, χάνοντας το πέναλτι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε δύο γκολ σε επτά συμμετοχές.

Την τρίτη χρονιά, ο Έλληνας επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά μετά τον τραυματισμό των Ντάρμπισιρ και Ντιόγκο και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση της ομάδας του.

Στην διάρκεια του πρωταθλήματος σημείωσε εννέα γκολ σε 26 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και τα δύο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ ακόμη πέτυχε τέσσερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στη φετινή σεζόν, ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε με γκολ στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" αλλά στην συνέχεια δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Ο 22χρονος επιθετικός ήταν μέλος της Εθνικής Νέων και πέτυχε τρία τέρματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007.

Το 2008 έγινε μέλος της Εθνικής Ελπίδων ενώ στην ομάδα των ανδρών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 14 Νοεμβρίου του 2009, στο παιχνίδι μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής κόντρα στην Ουκρανία(0-0).

Σενάρια για Σβέρκος-στο στόχαστρο ο Γκαλίτσιος

Μετά την απόκτηση του Μήτρογλου, οι Νεοσμυρνιώτες κινούνται για την ενίσχυση τους και σε άλλες θέσεις.

Πάντως ο Έλληνας επιθετικός είναι πιθανό να έχει άλλο παρτενέρ στην επίθεση καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξαν και επαφές με τη Σοσό για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του διεθνή Τσέχου φορ, Βάτσλαβ Σβέρκος.

Ο 27χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας και έχει σπουδαίο βιογραφικό.

Συγκεριμένα έχει περάσει από την Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ, τη Χέρτα, την Αούστρια Βιέννης ενώ στην Σοσό από το 2009 έως σήμερα έχει 44 συμμετοχές και δέκα γκολ. Παράλληλα είναι 11 φορές διεθνής με την ομάδα ανδρών της Τσεχίας και έχει σημειώσει τρία τέρματα.

Ο γαλλικός Τύπος ανέφερε ότι δύο Ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του την Τετάρτη και η άλλη φέρεται να είναι ο Πανσερραϊκός.

Κατά τα άλλα στο στόχαστρο είναι και ο Γιώργος Γκαλίτσιος με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ ενώ παράλληλα θα γίνουν και κινήσεις για την απόκτηση δύο μέσων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ