ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξανά με Τασουλή ο Πανιώνιος

Ξανά με Τασουλή ο Πανιώνιος
Τασουλής INTIME SPORTS

Με τον Χρήστο Τασουλή στην αποστολή του αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πανιωνίου, για το ματς της Κυριακής (30/8) με τον Ηρακλή. Έμειναν εκτός οι Πατατζόγλου, Ποζατζίδης και Γκέζος. Αρχηγός για τη νέα σεζόν ο Παύλος Μητρόπουλος.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ηρακλή. Μετά το τέλος της, ο προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Τασουλής, που δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, ενώ "κόπηκε" ο Ποζατζίδης, αλλά και οι Πατσατζόγλου - Γκέζος. Στο μεταξύ, ορίστηκαν και οι αρχηγοί για την νέα περίοδο και θα είναι οι: Μητρόπουλος, Οικονόμου, Κόρμπος και Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ