ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κρόιφ: "Το 1-0 είναι εύθραυστο αποτέλεσμα"

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÌÁÊÁÌÐÉ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÌÁÊÁÌÐÉ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζόρντι Κρόιφ, παραδέχτηκε ότι περιμένει ένα δύσκολο αγώνα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε με 1-0 στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Europa League επι του Πανιωνίου και ο Τζόρντι Κρόιφ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ως εύθραυστο ενόψει της ρεβανς.

Ο προπονητής των Ισραηλινών επεσήμανε ότι οι παίκτες των κυανέρυθρων έχουν ποιότητα και περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το 1-0 είναι ένα εύθραυστο αποτέλεσμα και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έδειξε πως παίζει με πάθος και σίγουρα στην έδρα της θα μεγαλώσει αυτό το πάθος της".

Για το πως θα παρατάξει την ομάδα: "Δεν μου αρέσει να ανοίγω τα χαρτιά μου πριν από ένα παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου".

Για το τι ατμόσφαιρα περιμένει: "Περιμένω ένα γήπεδο με αρκετό πάθος από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Ο Πανιώνιος μας έδειξε ότι έχει πάθος. Το 1-0 είναι εύθραυστο αποτέλεσμα, όλα μπορούν να συμβούν".

Για το αν παίξει αμυντικά για να κρατήσει το αποτέλεσμα: "Γενικότερα η δομή μας σαν ομάδα είναι να πηγαίνουμε να κερδίσουμε, όχι να μην χάσουμε. Κοιτάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα".

Για την ομάδα του Πανιωνίου: "Είδαμε ότι ο Πανιώνιος έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Μέσα από τις προπονήσεις μας θα βρούμε το πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουν ποιότητα οι παίκτες της ομάδας του Πανιωνίου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ