ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα"

Κόρμπος: "Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πορεία των "κυανέρυθρων" στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" για την πορεία των "κυανέρυθρων" στο φετινό πρωτάθλημα, τη δουλειά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και τη μάχη του τίτλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το τι διαφοροποιεί τον Πανιώνιο, που βρίσκεται στην τρίτη θέση, από τους τέσσερις μεγάλους: "Το μπάτζετ του Πανιώνιου έχει διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες αλλά πιστεύω πως αυτό είναι καλό καθώς ο κορμός μένει αναλλοίωτος. Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ οι περισσότεροι είμαστε αρκετό διάστημα μαζί".

Για τη δουλειά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Από την πρώτη ημέρα έπιασε αμέσως δουλειά. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω πως δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλά πράγματα αφού έχει σχεδόν το ίδιο σκεπτικό με τον προηγούμενο προπονητή".

Για το πόσο δύσκολο είναι να μείνει ο Πανιώνιος στην τρίτη θέση και κοντά σε εκείνες που οδηγούν στην Ευρώπη: "Θέλει πάρα πολλή δουλειά και αρκετή υπομονή. Όταν ηττηθήκαμε από τη Λάρισα ήταν σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πίεση και άγχος. Παιχνίδι με το παιχνίδι, θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει".

Για τις υπόλοιπες ομάδες και αν ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει την υπόθεση τίτλος: "Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές πίστευα πως οι τέσσερις (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) θα είναι κοντά. Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αλλά πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχει πολλές αγωνιστικές και όλοι θα το παλέψουν. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Αυτό μας το έδειξε και η Εθνική ομάδα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι"
Πριμ στον Πανιώνιο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ