ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, έστειλε το μήνυμα ενόψει των playoffs που ξεκινούν την Κυριακή τονίζοντας ότι οι "κυανέρυθροι" σέβονται αλλά δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος πέτυχε τον φετινό του στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και θα παραταχθεί στα playoffs χωρίς άγχος με σκοπό να κάνει ότι καλύτερο κόντρα σε ομάδες που σέβεται αλλά δεν φοβάται όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τα έξι ματς των playoffs και την αντιμετώπισε τους από πλευράς "κυανέρυθρων" αλλά και συγκεκριμένα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το τι θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής. Χαρακτηριστικά είπε:

Για τον στόχο στα playoffs:
"Ο αρχικός στόχος επετεύχθη. Η είσοδος στην πεντάδα για δεύτερη σερί χρονιά μας κάνει πολύ χαρούμενους. Τον είχαμε θέσει από την αρχή, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά. Τα playoffs είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, τελείως διαφορετικό, μ' έξι παιχνίδια, χωρίς πολλές μέρες ξεκούρασης. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά χωρίς το παραμικρό άγχος".

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να κερδίσει τον Παναθηναϊκό:
"Μπορεί να τον κερδίσει. Γιατί να μην μπορεί; Το αποδείξαμε και μέσα στο πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες. Δεν φοβηθήκαμε καμία ομάδα. Σεβαστήκαμε όλες τις ομάδες και μας σεβάστηκαν. Πιστεύω θα παίξει ρόλο και η κούραση. Τώρα με τον Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες θα είναι σε καλή κατάσταση. Αν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για το που θα κριθεί το ματς:
"Σε πολλά πράγματα θα κριθεί, αλλά κυρίως ένας αγώνας κρίνεται στη θέληση της κάθε ομάδας. Εμείς έχουμε θέληση για νίκη, θα έχει και ο Παναθηναϊκός και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Για το αν τον φοβίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα στο τέλος της κανονικής περιόδου:
"Δεν μας φοβίζει καθόλου. Τις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε πολλές απουσίες, όχι ότι τα παιδιά που έπαιξαν δεν μπήκαν στο κλίμα της ομάδας, αλλά όταν ξαφνικά μπαίνεις στο τέλος του πρωταθλήματος χωρίς να έχεις ρυθμό δεν μπορείς ξαφνικά να βρεις ρυθμό και να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τιμωρημένοι, είμαστε όλοι διαθέσιμοι. Είμαστε όλοι ξεκούραστοι και έχουμε την υγεία μας και θα παρουσιαστεί η καλύτερη δυνατή ομάδα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ