ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Φεύγει ο γιος μου από τον Πανιώνιο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κόρμπος, Σιώπης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βασικοί παίκτες αποχωρούν στο τέλος της χρονιάς από τον Πανιώνιο, ενώ χαρακτήρισε γιο του τον Μανώλη Σιώπη.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (31/5, 20.30) την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταίο παιχνίδι των playoffs. Το ενδεχόμενο να τερματίσουν στην τελευταία θέση οι "κυανέρυθροι" είναι ορατό, όμως αυτό σύμφωνα με τον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο δεν αγχώνει, ούτε προκαλεί στεναχώρια.

Αυτό που πειράζει περισσότερο, όπως είπε στη Nova, είναι το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, και ενώ "είχαμε συνηθίσει. Αυτή η παρέα, αυτή η οικογένεια, θα χωρίσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο". Μάλιστα χαρακτήρισε γιο του τον Μανώλη Σιώπη.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΚ:

"Θα είναι δύσκολο ματς, καθώς υπάρχει πολλή κούραση. Έχουμε παίξει σε 15 μέρες περίπου 5 παιχνίδια. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, όσοι μπουν να παίξουν θα τα δώσουν όλα και από εκεί και πέρα πιστεύω να κερδίσουμε στις λεπτομέρειες, γιατί εκεί θα κριθεί με τόση κούραση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Την ΑΕΚ την περιμένω όπως και εμάς, κουρασμένη. Θα θέλει και η ΑΕΚ το ματς, όπως και εμείς. Πιστεύω ο πιο τυχερός θα το κερδίσει".

Για το αν υπάρχει άγχος λόγω της πιθανότητας να τερματίσει τελευταία η ομάδα στα playoffs:

"Δεν έχουμε άγχος, δεν είχαμε ποτέ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ούτε στο τελευταίο παιχνίδι θα 'χουμε άγχος. Πιο πολύ θα σκεφτούμε πως θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε όλα τα παιδιά μαζί. Κάποιοι θα φύγουν από την ομάδα, οπότε πιστεύω αυτό το συναίσθημα είναι πιο πάνω από το άγχος.

Πιο πολύ είναι στεναχώρια που αυτή η παρέα, αυτή η οικογένεια, θα χωρίσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θ΄αγχωθούμε καθόλου. Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε σαν μια τελευταία παράσταση για εμάς. Όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και όπως ξεκινήσαμε σαν οικογένεια, έτσι θα τελειώσουμε".

Για το αν είναι το τέλος εποχής μια φιλικής παρέας:

"Στο τέλος δεν φτάνει όχι... Τα παιδιά που θα φύγουν είναι απώλεια και κυρίως μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως όσοι παίκτες και αν φεύγουν κάθε καλοκαίρι το μόνο που δεν χαλάει είναι το κλίμα.

Από τη στιγμή που ο βασικός κορμός δεν φεύγει δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Το μόνο που θα αλλάξει είναι στεναχώρια γιατί είχαμε συνηθίσει. Εγώ είχα συνηθίσει να είμαι δωμάτιο με τον Σιώπη, θα φύγει ο γιος μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ