ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κομπλέ ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει στη διάθεση του τους Γιαννιώτη, Μπεν, Ρισβάνη και Μασούντ.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και όχι στη Φυλή ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του μόνιμα τραυματία Ενγκόνγκ καθώς σε σχέση κει μα την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" μπορεί και υπολογίζει στους Ρισβάνη, Μασούντ, Μπεν και Γιαννιώτη.

Μάλιστα ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του στην αποστολή Οι 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Φυσικά ο ίδιος πονοκεφαλιάζει για το αρχικό σχήμα των "κυανέρυθρων" μετά την πολύ καλή παρουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του την περασμένη εβδομάδα στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε ότι εκτός έμειναν οι Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου, Μπάλας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ