ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κοκαΐνη, φυλακή, σεξ και ξυλοδαρμός γυναίκας από τον Νίλσεν που έπαιξε εφέτος στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νίλσεν EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός Νίκι Μπίλε Νίλσεν, που έπαιξε εφέτος στον Πανιώνιο, συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και χρήση βίας σε γυναίκα έξω από μπαρ στο Μονακό. Οι Αρχές βρήκαν στο κινητό του φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ποινή φυλάκισης ενός μήνα επιβλήθηκε στον Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος αγωνίστηκε εφέτος στον Πανιώνιο. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την περασμένη Πέμπτη ο Δανός επιθετικός χτύπησε μια γυναίκα μπροστά σε ένα μπαρ στο Μονακό, όταν εκείνη είδε τον 30χρονο να προσπαθεί να πνίξει τη σύντροφό του, μια 20χρονη συμπατριώτισσά του.

Το ίδιο βράδυ συνελήφθη από την αστυνομία του Μονακό, μένοντας μία νύχτα στο κελί, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Monaco-Matin". Την επομένη συνελήφθη έχοντας πάνω του ένα γραμμάριο κοκαΐνης. Οι Αρχές βρήκαν στο κινητό του φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σε video που ελήφθη σε λεωφόρο του Μονακό, μάλιστα, φαίνεται να δέχεται στοματικό έρωτα στο δρόμο. Εκτός από την ποινή φυλάκισης για ένα μήνα, ο Νίλσεν θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 750 ευρώ και 3.000 ευρώ στο θύμα του.

Ο Νίλσεν υπέγραψε στον Πανιώνιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που πέρασε, αλλά έπαιξε μόλις σε έξι παιχνίδια. Μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Ατρόμητο, ο τότε προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει ξανά, θέτοντάς τον εκτός ομάδας.

Ο Δανός, που έχει χριστεί διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρετζίνα, Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο βαγιεκάνο, Ρόζενμποργκ, Εβιάν, Έσμπιεργκ και Λεχ Πόζναν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ