ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κέρδισαν οι άνδρες του Πανιωνίου

Κέρδισαν οι άνδρες του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης Κ-20 των "κυανέρυθρων" σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη. Τους τσέκαρε όλους ο Ουζουνίδης.

Στην ενδοοικογενειακή φιλική κόντρα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου και αυτή της ομάδας των Νέων των "κυανέρυθρων" νικητές αναδείχτηκαν οι άνδρες που επικράτησαν με 2-0 της Κ-20 του συλλόγου σε φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που το τελευταίο διάστημα παίζουν ελάχιστα ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες των Νέων σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η ανδρική ομάδας του Πανιωνίου επικράτησε 2-0 της ομάδας Κ20 σε οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Τα δύο γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σημείωσαν οι Γιώργος Μασούρας, Βασίλης Μπούζας.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει κάποιους από τους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της Κ20 που μετέχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Καλογεράκης, Π. Γκέζος, Παντίδος, Χολέβας, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Γκίνης, Βλάχος, Μπούζας, Μασούρας, Μουζακίτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τασουλής, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χατζηισαΐας, Κολοβός, Μπουμάλ, Καθάριος, Μπακασέτας".

Κέρδισαν οι άνδρες του Πανιωνίου
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ