Κεντρέ: Αποφάσισα να μην μείνω στην Ελλάδα - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Κεντρέ:"Αποφάσισα να μην μείνω στην Ελλάδα"

Ο Φρανκ Κεντρέ που βρέθηκε μία ανάσα από τον Πανιώνιο, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι συζήτησε με την οικογένεια του και αποφάσισε να μην παραμείνει στην Ελλάδα.

Κεντρέ:"Αποφάσισα να μην μείνω στην Ελλάδα"

Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός "κόπηκε" καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν ικανοποιητικά σύμφωνα με τους "κυανέρυθρους", ωστόσο ο ίδιος έδωσε άλλη εξήγηση στο "ναυάγιο".

 

Με δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα, ανέφερε:"Είχα συμφωνήσει με τον Πανιώνιο. Συζήτησα, όμως, με την οικογένειά μου και αποφάσισα να μην παραμείνω στην Ελλάδα.Μετά από εννέα χρόνια στην Αγγλία, επιθυμία μου ήταν να επιστρέψω στη Γαλλία.





Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση από οποιαδήποτε φιλόδοξη ομάδα, είτε πρώτης, είτε δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου. Για εμένα, τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Αυτό που θέλω είναι να διασκεδάσω το ποδόσφαιρο
".

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή