ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καθάριος: "Η καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου"

Καθάριος: "Η καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου"
Καθάριος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καθάριος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου υποστήριξε ότι δεν σκέφτηκε πολύ για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα από τη στιγμή που είχε περάσει ήδη ένα εξάμηνο στους "κυανέρυθρους".

Πέρασε ένα εξάμηνο ως δανεικός στον Πανιώνιο και το καλοκαίρι που του δόθηκε η ευκαιρία ως ελεύθερος να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του αποφάσισε και πάλι "κυανέρυθρα". Ο λόγος για τον Νίκο Καθάριο ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υποστήριξε πως πήρε την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα του.

Επίσης αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη προς το πρόσωπο του αλλά και στην φετινή χρονιά που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και ούτως ή άλλως η εμπειρία που αποκόμισα το περσινό εξάμηνο ήταν καταπληκτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σκέφτηκα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά συμφώνησα με την διοίκηση σε λίγα λεπτά", είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Αποτελεί λοιπόν τιμή για μένα, το γεγονός ότι ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πλέον αυτό που μένει είναι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω, τόσο τον ίδιο, όσο και την διοίκηση της ομάδας".

Ο Νίκος Καθάριος, κατέληξε λέγοντας:

"Μας περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπου θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ενθουσιασμό και με όπλο το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και το ότι η διοίκηση είναι συνεχώς κοντά μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκεί που του αξίζει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ