ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καταρχήν συμφωνία Πανιωνίου με Μιλόγιεβιτς

Καταρχήν συμφωνία Πανιωνίου με Μιλόγιεβιτς

Στην πρώτη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους του Πανιωνίου και τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς υπήρξε σύγκλιση απόψεων και οι δυο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν και την Τετάρτη (9/8) για να πέσουν οι υπογραφές.

Την Τετάρτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς καθώς στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπήρξε σύγκλιση απόψεων στα περισσότερα θέματα και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία δεν θα χαλάσει. Οι "κυανέρυθροι" ήθελαν έναν προπονητή που να είναι και έμπειρος και να ξέρει και από την ελληνική πραγματικότητα και να είναι και προσωπικότητα. Ο Μιλόγιεβιτς τα έχει και τα τρία και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Την Τετάρτη θα έχει μια ακόμα συνάντηση προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και δεν αποκλείεται να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Πανιωνίου και ακόμα και να τους προπονήσει αν είναι όλα έτοιμα. Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στους "κυανέρυθρους" σημειώνοντας μάλιστα ότι στην Ομόνοια είχε στο πλευρό του τον Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος πλέον είναι τεχνικός διευθυντής στην Ρουχ Χουρζόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ