ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καταγγέλλει την επίθεση ο Πανιώνιος

Καταγγέλλει την επίθεση ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγινε στον αγώνα των Νέων μεταξύ Πανιωνίου και Παναθηναϊκού κάνοντας λόγο για περιστατικό που αποτελεί ντροπή.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος καταγγέλλει τα όσα έγιναν το πρωί της Κυριακής μετά την λήξη του αγώνα Κ-20 ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό και τα οποία οδήγησαν στον τραυματισμό δυο ποδοσφαιριστών των "κυανέρυθρων" που βρίσκονταν εκτός αποστολής και στις εξέδρες του γηπέδου της Αργυρούπολης.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κάνει λόγο για περιστατικό ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ενώ στην ανακοίνωση της ενημερώνει για κατάσταση των δυο τραυματιών που έχουν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας Κ20 μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Αργυρούπολης, από οργανωμένους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, από συνδέσμους των Νοτίων προαστίων.

Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών μας. Και οι δύο διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τους περίμενε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν προέκυψε ότι φέρουν και οι δύο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα στα πλευρά. Ο ένας εξ αυτών επιπροσθέτως φέρει αιμάτωμα στο ζυγωματικό, καθώς και θλαστικό τραύμα στην ωμοπλάτη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ενημέρωσε και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, Superleague, για το περιστατικό αυτό που αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα".

*Στη φωτογραφία, ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Δημήτρης Κοροπούλης, ενημερώνεται από τους γιατρούς του νοσοκομείου για την κατάσταση των δύο παικτών του

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ