ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάργας: "Ευχάριστη έκπληξη ο Ατρόμητος, μόνο για νίκη στο Περιστέρι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Γιάννης Κάργας, μίλησε στη NOVA για την κατάσταση της ομάδας του μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Γιάννης Κάργας, μίλησε στη NOVA για την κατάσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης μετά την ήττα από την ΑΕΚ (0-1), αλλά και τον σημερινό (17:15) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα στην ΑΕΚ: "Σίγουρα μας έχει επηρεάσει, παίζαμε με την ΑΕΚ μια πολύ καλή ομάδα. Τα δώσαμε όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Η ψυχολογία μας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά με τα παιδιά και τον κόουτς μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια και πιστεύω να την φτάσουμε εκεί που ήταν πάλι και να πάμε στο επόμενο ματς για κάτι καλύτερο".

Για την εντυπωσιακή πορεία του Ατρόμητου: "Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή μας γι' αυτό, όντως ο Ατρόμητος είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το πρωτάθλημα. Εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά, να κάνουμε ότι πει ο προπονητής μας και αυτά που λέμε μεταξύ μας οι παίκτες σε κάθε ματς και ο μόνος στόχος για εμάς είναι η νίκη".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: "Σίγουρα για να είναι σ' αυτή τη θέση δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Είναι όλη η ομάδα. Είναι πολύ δεμένη σαν ομάδα και η άμυνα που έχουν παίξει τα παιδιά μεταξύ τους και μπροστά οι επιθετικοί είναι πάρα πολύ καλοί. Γενικά είναι μια συμπαγής ομάδα. Παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους και γι' αυτό έχουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ