ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καρέ μεταγραφών στον Πανιώνιο

Καρέ μεταγραφών στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος την τελευταία μέρα των μεταγραφών προχώρησε στην απόκτηση των Γιαννιώτη, Πολίμου, Βλάχου και Μήτκα.

Στην απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθρους" να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύουν.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αρχικά συμφώνησε σε όλα και έκανε δικό της τον νεαρό γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός για 2 χρόνια και με οψιόν αγοράς από τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Πανιωνίου συμφώνησαν σε όλα με τον Ηλία Πολίμο ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια ήταν στις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα επαναπατρίζεται για λογαριασμό των "κυανέρυθρων". Ο Πολίμος άλλωστε πριν φύγει για την Αγγλία αγωνιζόταν και πάλι στον Πανιώνιο.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία και με τον 19χρονο Σταύρο Μήτκα ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Φωστήρα αλλά και με τον 20χρονο Κώστα Βλάχο ο οποίος προέρχεται από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Ηλία Πολίμου, Κωνσταντίνου Βλάχου και Σταύρου Μήτκα, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Μάκης Βουκελάτος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ολοι οι ποδοσφαιριστές τίθονται άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ