ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάλεσμα του Ζαμάνη στον κόσμο του Πανιωνίου ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης έκανε κάλεσμα στον κόσμο των "κυανέρυθρων" ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Την προσεχή Κυριακή (14/05, 18:15) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Oι "κυανέρυθροι" θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις της κανονικής διάρκειας και να ξεκινήσουν με το "δεξί" τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης έκανε κάλεσμα, μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου, στον κόσμο των "κυανέρυθρων" να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι με το "τριφύλλι".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Μετά από μια εξαιρετική πορεία τη φετινή περίοδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε τον αρχικό της στόχο που ήταν η κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, πλέον έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις για τα play off του πρωταθλήματος, με σκοπό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει και θέλει να έχει μια δυναμική παρουσία προκειμένου να καταδείξει ότι δίκαια βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτονόητο είναι δε πως και σε αυτή τη διαδικασία, ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να αποτελέσει και τον 12ο παίκτη της, όπως άλλωστε έκανε σε αρκετά παιχνίδια της φετινής περιόδου και να γεμίσει το στάδιο της Νέας Σμύρνης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ