ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάλεσμα του κόσμου του Πανιωνίου από τον Ζαμάνη

Κάλεσμα του κόσμου του Πανιωνίου από τον Ζαμάνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Κυριακή (5/2) ο δεύτερος Πανιώνιος υποδέχεται την τέταρτη Ξάνθη και με νίκη θα κάνει ένα ακόμη βήμα για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της Super League και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, απεύθυνε έκκληση στους φίλους των "κυανέρυθρων" για δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

Ένας προορισμός υπάρχει την Κυριακή για τους φίλους του Πανιωνίου και αυτός δεν είναι άλλος από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Εκεί όπου οι "κυανέρυθροι" που βρίσκονται στην 2η θέση της Super League θα υποδεχτούν την Ξάνθη που είναι στην 4η θέση σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος με νίκη θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδο του στην πρώτη πεντάδα και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, με δήλωση του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να έχει δυναμική παρουσία στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Πανιωνίου.

Ο Ζαμάνης κάλεσε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης ενώ τόνισε πως θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για τα παιδιά και τις γυναίκες που θα βρεθούν στο γήπεδο, από την Θύρα 1.

Η δήλωση-κάλεσμα του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος των "κυανέρυθρων" ανέφερε:

"Η ομάδα μας την Κυριακή δίνει έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος πρέπει να γίνει ο 12παίκτης και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών. Ήρθε η ώρα να βρεθούμε όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ μαζί στο γήπεδο, στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη των στόχων μας.

Την Κυριακή έχουμε γιορτή. Για το λόγο αυτό σας καλούμε όλους και φυσικά τις γυναίκες και τα παιδιά, που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας μας, για τα οποία θα υπάρχει δωρεάν είσοδος από την Θύρα 1.

Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένας προορισμός. Το στάδιο της Νέας Σμύρνης. Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένουμε όλους με αγάπη.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ, Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ