ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου
Πανιώνιος, κόσμος, φίλαθλοι INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος την Τετάρτη (3/8) θα δώσει το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κόντρα στην Λάρισα και η διοίκηση της ομάδας όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ προκειμένου να βρεθεί όσο περισσότερος κόσμος στα... αποκαλυπτήρια.

Κάλεσμα στον κόσμο ώστε να βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη (3/8) στο φιλικό με την Λάρισα απεύθυνε η διοίκηση του Πανιωνίου με ανακοίνωση της και ορίζοντας γενική είσοδο 5 ευρών στην αναμέτρηση ενώ όλες οι θύρες θα είναι ανοιχτές.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη μπροστά στο κοινό του Πανιωνίου με την ομάδα να έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και την Τετάρτη να κάνει τα αποκαλυπτήρια της.

Η αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη στις 18.30 και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα γίνουν τα "αποκαλυπτήρια" του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μπροστά στο κοινό του. Το φιλικό παιχνίδι που έχει οριστεί με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 18:30.

Το φιλικό με την ΑΕΛ, θα είναι το πρώτο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την φετινή περίοδο και ως εκ τούτου, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να διαπιστώσει την ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο να δει από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αλλά και να διαπιστώσει τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το οποίο σταδιακά αλλάζει μορφή προς το καλύτερο, ορίζει ως γενική τιμή εισόδου τα 5 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, θα είναι ανοικτές όλες οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ