ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Και ο Βόκολος στη λίστα του Πανιώνιου

Και ο Βόκολος στη λίστα του Πανιώνιου
Βόκολος

Μετά τον Άκη Μάντζιο και ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Πανιώνιου σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. (AUDIO).

Το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον Ολυμπιακό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θορύβησε τους ανθρώπους του Πανιώνιου που αμέσως ξεκίνησαν τις πρώτες τους επαφές με προπονητές, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού.

Ο Άκης Μάντζιος είναι μέσα στα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "ιστορικού", όμως όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 στην πρωινή εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε" στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου. Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Βόκολο να θεωρείται παιδί της ομάδας, οπότε και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του.

Μέχρι πρότινος ο Βόκολος ήταν τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει διατελέσει προπονητής των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων, αλλά και στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στους "16" του Μουντιάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των ανθρώπων του Πανιωνίου με τον Βόκολο προηγήθηκε εκείνης με τον Μάντζιο.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ