ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ιράν σε FIFA: "Δεν υπάρχει ακόμη τιμωρία για Μασούντ-Χατζισαφί"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

Η FIFA ζήτησε εξηγήσεις από το Ιράν για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό των Μασούντ - Χατζισαφί από την Εθνική. "Δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμη" η απάντηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Τι υποστήριξε ο Υπουργός Αθλητισμού για το ζήτημα.

Η FIFA απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία του Ιράν, με την οποία ζήτησε να μάθει επισήμως, εάν όντως οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί, αποκλείστηκαν από την Εθνική ομάδα, επειδή αγωνίστηκαν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Νέα Σμύρνη.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενήργησε άμεσα μετά την τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και Νεολαίας του Ιράν, Mohammad Reza Davarzani, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι Μασούντ και Χατζισαφί " πέρασαν την κόκκινη γραμμή, δεν αποτελούν πια μέλη της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μας αποδείχτηκε ότι είναι αδιάφοροι για αυτό το θέμα και δείχνουν αφοσίωση μόνο στο κλαμπ τους. Πού είναι η αφοσίωσή τους στο έντιμο έθνος του Ιράν; Αυτή τη στιγμή, Μασούντ και Χατζισαφί δεν θα μπορέσουν να κληθούν στην Εθνική ομάδα. Κανείς δεν επιτρέπειται να περνάει την κόκκινη γραμμή που ορίζει το Ισλαμικό Κράτος του Ιράν".

Η Ομοσπονδία του Ιράν απάντησε στη FIFA ότι οι δύο διεθνείς δεν έχουν αποκλειστεί και ότι όσα έχουν γραφτεί παγκοσμίως στον Τύπου δεν είναι αληθή. Η παρέμβαση της FIFA υποχρέωσε τον Υπουργό Αθλητισμού και Νεολαίας του Ιράν, Massoud Soltanifar, να βγει μπροστά και να τοποθετηθεί δημοσίως.

"Περιμένουμε ακόμη να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες, να ακούσουμε τις εξηγήσεις των δύο αθλητών και κατόπιν θα αποφασίσουμε. Δεδομένα η Ομοσπονδία καταδικάζει την κίνηση των παικτών, αλλά την τελική απόφαση θα πάρουμε αφού έχουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε" ανέφερε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ