ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήρθε η Μερσίν για Μπουμάλ!

Ήρθε η Μερσίν για Μπουμάλ!
Μπουμάλ INTIME SPORTS

Εκπρόσωποι της Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού βρέθηκαν την Κυριακή (26/4) στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν τον Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου. Ψηλά στη λίστα των Τούρκων ο Καμερουνέζος.

Διήμερη ''κατασκοπεία'' της Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού στην Αθήνα. Το Σάββατο (25/4) άνθρωποι της τουρκικής ομάδας βρέθηκαν στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και την Κυριακή (26/4) στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι άνθρωποι της ομάδας της Μερσίνης ενημέρωσαν τον Πανιώνιο πως ήθελαν να τσεκάρουν τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Μετά το ματς, μάλιστα, ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την παρουσία του 26χρονου Καμερουνέζου, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και είχε και μια ασίστ.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αφρικανού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είναι απαγορευτική και έτσι αν η Μερσίν θελήσει να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του, τότε έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό της. Στο φετινό πρωτάθλημα ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια και έχει σκοράρει έξι φορές.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ