ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Λανς ζήτησε δανεικό τον Τασουλή από τον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Τασουλής, Κουτρουμπής, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Επαφή με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή έχει κάνει η Λανς. Οι Γάλλοι θέλουν δανεικό τον 26χρονο μπακ, ενώ θα βάλουν και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Ύστερα από μια ακόμη γεμάτη σεζόν στον Πανιώνιο, ο Χρήστος Τασουλής είναι πιθανό να αποχωρήσει. Η Λανς έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να αποκτήσει τον 26χρονο αριστερό μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γάλλοι θέλουν τον Τασουλή ως δανεικό, ενώ σκοπεύουν να βάλουν και οψιόν αγοράς του στο συμβόλαιο. Η Λανς συμμετέχει στη Ligue 2, δηλαδή στη δεύτερη κατηγορία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 5η θέση, παλεύοντας μέχρι τέλους για την άνοδο στο Σαμπιονά.

Ο Τασουλής κατέγραψε 30 συμμετοχές στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στους "κυανέρυθρους" παίζει την τελευταία τριετία, έχοντας πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές το 2014-2015 και 27 το 2015-2016. Παλαιότερα έπαιζε με τον Φωστήρα σε Γ' και Β' Εθνική.

ΖΑΜΑΝΗΣ: "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ"

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, έκανε λόγο για ιστορική στιγμή αυτή που έρχεται για την ομάδα. Την επόμενη Πέμπτη η ομάδα της Νέας Σμύρνης φιλοξενεί την Γκόριτσα της Σλοβενίας, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ζαμάνης, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Με δήλωσή του ο Ζαμάνης ανέφερε τα εξής απευθυνόμενος στους οπαδούς: "Αγαπητοί φίλοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ,

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Η επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πλέον γεγονός και την Πέμπτη ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε την Γκόριτσα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Από τη Δευτέρα, θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα και πλέον περιμένουμε την Πέμπτη σε ένα κατάμεστο γήπεδο να ζήσουμε εκ νέου μεγάλες ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ στιγμές.

Η διοίκησή μας, κατανοώντας απόλυτα την δίψα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για να δει και πάλι την ομάδα του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, αγωνιζόμενη στο σπίτι της, κατέβαλε τιτάνιες προσπάθειες (ειδικά στον οικονομικό τομέα), προκειμένου και το γήπεδό μας να είναι αντάξιο των ευρωπαϊκών απαιτήσεων.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη σε αυτή την ιστορική στιγμή. Άλλωστε σε αυτό το επίπεδο, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και θα πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας, προκειμένου να την ενισχύσουμε στην προσπάθειά της για την κατάκτηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη για να δείξουμε και στην Ευρώπη πως: «Είναι υπέροχο να είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ». Νίκος Ζαμάνης

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Υ.Γ. ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ έχουμε δείξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν την διαφορετικότητά μας, ανεξαρτήτως των αγωνιστικών αποτελεσμάτων. Ανάλογη θα πρέπει να είναι και η παρουσία μας στον εκτός έδρας αγώνα μας στην Σλοβενία".

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΚΟΡΙΤΣΑ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε πως η προπώληση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόριτσα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 22:00, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα και το ωράριο που θα ισχύσει είναι το εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ: 12:00 έως 20:00

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές ανά θύρα:

ΘΥΡΑ 2: 20 ευρώ / παιδικό 10 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 4 & 7: 25 ευρώ / παιδικό 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 5-6 ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ: 35 ευρώ / παιδικό 25 ευρώ

ΘΥΡΑ 5-6 ΤΜΗΜΑ Β: 80 ευρώ

VVIP: 100 ευρώ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ