ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Λαμία κράτησε στο μηδέν τον Πανιώνιο

Η Λαμία κράτησε στο μηδέν τον Πανιώνιο
Πανιώνιος, Ν' Γκογκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, Πανιώνιος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, στο φιλικό που έδωσαν στη Νέα Σμύρνη.

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση στην Πλατεία ανάμεσα σε Πανιώνιο και Λαμία. Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να διασπάσουν την καλά οχυρωμένη άμυνα της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ η απουσία των Ιρανών Μασούντ και Ανσαριφάρντ ήταν εμφανής.

Οι Νεοσμυρνιώτες απείλησαν στο 14' με τον Φούντα, αλλά και στο 34' με τον Καθάριο. Στο 45' ο Τσούκαλος πλάσαρε, αλλά ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές, με τον προπονητή του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να περνά στο ματς νεαρούς.

Η Λαμία κράτησε στο μηδέν τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη μεριά της η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, στο β' μέρος, απείλησε με το χτύπημα φάουλ από τον Μπλάζιτς, που υποχρέωσε σε απόκρουση τον Βοσνιάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης (46' Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46' Γκιοατά), Τασουλής, Κρητικός, Κόρμπος (46' Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68' Κερασίδης), Φούντας (46' Βουκελάτος), Ν' Γκογκ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο (46' Πίτκας), Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης (74' Κοτσώνης), Πεταυράκης (62' Παπαργυρίου), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (62' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (56' Καραγιάννης), Βάντερσον (74' Πατσαρούχας), Τσούκαλος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ