ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Λάμπρου, Γεσίλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα (0-1) στο Ισραήλ από τη Μακάμπι, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό του Europa League. Το Sport24.gr κρίνει την εμφάνιση των "κυανέρυθρων".

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο Ισραήλ, με γκολ του Κιάρτανσον στο 48'. Ήταν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό του Europa League. Το Sport24.gr ακτινογραφεί την εμφάνιση των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΚΟΤΝΙΚ: Ο Σλοβένος κίπερ έδειξε σταθερότητα. Αν εξαιρέσει κανείς το γκολ που δέχτηκε, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να "βγάλει", προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις, που κράτησαν "όρθιο" τον Πανιώνιο.

ΒΛΑΧΟΣ: Ο δεξιός μπακ είχε μπόλικη δουλειά από την πλευρά του, αλλά δεν τα πήγε άσχημα. Δεν είχε πολλά περιθώρια να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, ενώ αμυντικά ήταν συγκεντρωμένος και τα κατάφερε καλά.

ΜΠΑΝΑΝΑ: Από τους πιο σταθερούς παίκτες του Πανιωνίου. Ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ επέδειξε ψυχραιμία στις περισσότερες φάσεις και όταν αυτό κρίθηκε αναγκαίο, απομάκρυνε με σωστό τρόπο τη μπάλα, δίχως να βάλει σε κίνδυνο την ομάδα του.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο έτερος στόπερ των κυανέρυθρων έκανε πολύ καλό πρώτο μέρος. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα. Στο γκολ της Μακάμπι είχε συμμετοχή, αφού τον έκανε... πέρα ο Κιάρτανσον.

ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ: Κλήθηκε να παίξει στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που ο Χατζισαφί δεν ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ. Δεν τα πήγε άσχημα ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει και στο επιθετικό σκέλος.

ΚΟΡΜΠΟΣ: Τα έδωσε όλα ο αρχηγός του Πανιωνίου. Ακατάπαυστο τρέξιμο όπως συνήθως, αν και υπήρξαν 1-2 στιγμές που θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα. Γενικά όμως έβγαλε ψυχή .

ΤΑΠΟΚΟ: Ο Γάλλος χαφ κλήθηκε να παίξει δίπλα στον Κόρμπο, ελλείψει Μασούντ (πλάι στον αρχηγό έπαιζε στα παιχνίδια με τη Γκόριτσα ο Σαββίδης). Δεν τα πήγε όμως και τόσο καλά, αφού υπέπεσε σε λάθη. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχε καθαρό μυαλό και επιχειρούσε το δύσκολο, όχι το απλό.

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Λόγω της απουσίας του Μασούντ έπαιξε "δεκάρι" πίσω από τον Γεσίλ. Αρκετή δουλειά έριξε ο χαφ του Πανιωνίου και όσο περνούσε η ώρα έμενε από δυνάμεις.

ΛΑΜΠΡΟΥ: Από τη δική του πλευρά, τη δεξιά, επιχειρούσε να επιτεθεί ο Πανιώνιος στο πρώτο μέρος. Ο εξτρέμ των "κυανέρυθρων" προσπάθησε με τις ενέργειές του να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά δίχως ιδιαίτερα επιτυχία.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σπατάλησε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο πρώτο είχε και την εξαιρετική σέντρα στον Γεσίλ, η οποία δεν αξιοποιήθηκε. Ήταν ο παίκτης τον οποίο απέφυγε ο σκόρερ στο γκολ.

ΓΕΣΙΛ: Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Γερμανός επιθετικός. Υπήρξαν στιγμές που ήταν πολύ μόνος στην κορυφή. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος από ότι στο δεύτερο, πραγματοποιώντας ωραίες ενέργειες.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ: Πέρασε στον αγώνα στο 83' αντί του Ταποκό. Όσο αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αντικατέστησε τον Σαββίδη στη μεσαία γραμμή, στο 72'. Όσο έπαιξε έτρεξε αρκετά, ενώ είχε την ευκαιρία στο 90', όταν η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Αυτό ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον 30χρονο μπακ.

ΓΛΥΝΟΣ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Μπήκε στο 92' αντί του Γεσίλ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ