ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η "απάντηση" του Ουζουνίδη

Η "απάντηση" του Ουζουνίδη
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περνάει στην αντεπίθεση κατά του Πανιωνίου. Στέλνει εξώδικο κατά της ΠΑΕ, ενώ προγραμματίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου προσεχώς, για να τοποθετηθεί για όσα συνέβησαν προ ημερών και οδήγησαν στο "διαζύγιο" με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η διαμάχη της ΠΑΕ Πανιώνιος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν κόπασε, αντίθετα ακόμα δεν... κορυφώθηκε. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα καταγγείλει τη σύμβασή της με τον 48χρονο τεχνικό, με την αιτιολογία ότι ενώ είχε συμβόλαιο, μίλησε με τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε επιτέθηκε στον Εβρίτη προπονητή, επισημαίνοντας ακόμα ότι "το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας". Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουζουνίδης περνά στην αντεπίθεση.

Την Παρασκευή (12/8) θα έστελνε εξώδικο κατά της ΠΑΕ, με σκοπό να κριθεί εάν αυτά τα γεγονότα που επικαλείται ο Πανιώνιος συνιστούν σπουδαίο λόγο για να υπάρξει καταγγελία της σύμβασης. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες σκέφτεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με σκοπό να τοποθετηθεί για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο "διαζύγιο" με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ