ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η 19άδα του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γεσίλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/12, 15.00) στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και θα επιδιώξει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Οι 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Από τις 22 Οκτωβρίου αγνοεί τη νίκη ο Πανιώνιος, τότε που στο "Θ. Κολοκοτρώνης" η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε επικρατήσει 1-0 του Αστέρα. Έκτοτε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, αλλά σε παιχνίδια που οι "κυανέρυθροι" κλήθηκαν να παραταχθούν με βασικές απουσίες.

Την Κυριακή (3/12, 15.00) η ομάδα της Πλατείας παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Εκτός αποστολής, όπως άλλωστε αναμενόταν, έμειναν οι Μασούντ και Οικονόμου, που έχουν άδεια, τραυματίας παραμένει ο Ταποκό, ενώ "κόπηκαν" και οι Γλυνός - Πλέγας.

Η αποστολή: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος. Ο Πανιώνιος είναι στην 7η θέση ύστερα από 121 αγωνιστικές και έχει 16 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ