ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Υπογράφει ο Μπραχίμι, αποχωρεί ο Ταποκό"

SUPERLEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης υποστήριξε πως η ομάδα του θα αποκτήσει τον Μπραχίμι και ψάχνει για τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Τον Μπραχίμι και δυο ακόμη, τουλάχιστον, ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει ο Πανιώνιος σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Μπραχίμι που είναι ήδη στην Ελλάδα θα υπογράψει τις επόμενες μέρες ενώ η ομάδα του ψάχνει για ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ και ίσως και έναν επιθετικό. Σημείωσε επίσης πως θα αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στην εβδομάδα ο Ταποκό.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε πως και οι δυο ομάδες δικαιούνταν τη νίκη στο ματς της Ριζούπολης ενώ τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε σε ένα παιχνίδι τυχερή.

«Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και πριν την έναρξη αυτού. Είχα τονίσει στα παιδιά ότι ο Απόλλων έπαιζε έναν τελικό, θα πήγαινε σε δύναμη και προσωπικές μονομαχίες. Όλα αυτά τα στοιχεία ο Απόλλων τα είχε, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με διαφορετική νοοτροπία και χαρακτηριστικά. Μπήκαν πολλές φορές στην περιοχή μας και σκόραραν με στημένο. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο αλλά το δεύτερο ανήκε σε εμάς.

Δείξανε αντίδραση τα παιδιά και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό που κρατάω είναι η αντίδραση που βγάλαμε ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ειδικά με αντιπάλους που παίζουν την επιβίωσή τους. Εάν είχαμε προηγηθεί στο ξεκίνημα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, στον δεύτερο γύρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμη μια φορά βοήθησε τα παιδιά. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, περιμένουμε και την ενίσχυση και το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό που θα είναι παρόμοιο παιχνίδι».

Για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του:
«Αλλάξαμε πολλά πράγματα, ρισκάραμε πολύ. Γενικά σαν άνθρωπος ρισκάρω πολύ, βγάζουν αντίδραση τα παιδιά. Νομίζω ότι σε καθε ματς αλλάζουμε πολλά πράγματα, τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο βοηθάνε. Αλλάξαμε αρκετούς σχηματισμούς σήμερα όπως και ο Απόλλων».

Για το αν ήταν τυχερός ο Πανιώνιος:
«Εντάξει ας μας χαμογελάσει και εμάς μια φορά η τύχη. Ναι μεν το γκολ είχε μια δόση τύχης αλλά θα μπορούσε να είχαμε προηγηθεί στην αρχή και το ματς να ήταν διαφορετικό. Φέτος, στη ζυγαριά είμαστε αρνητικά σε θέμα τύχης».

Για τα μεταγραφικά:
«Καλώς εχόντων των πραγμάτων υπογράφει αύριο ο Μπραχίμι, ενώ ο Τασουλής αποκτήθηκε. Και τα δύο παιδιά θα τα έχουμε μέσα στην εβδομάδα, είναι έτοιμα να βοηθήσουν και να προσφέρουν άμεσα. Αυτό κοιτάμε, να έχουν ρυθμό οι παίκτες που θα έρθουν. Κοιτάμε άλλες δύο περιπτώσεις τουλάχιστον αλλά οι κύριες θέσεις που θέλαμε να καλύψουμε γρήγορα ήταν οι παραπάνω. Έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε τις άλλες περιπτώσεις. Κοιτάμε για κεντρικό αμυντικό και ίσως αμυντικό χαφ, μπορεί και σέντερ φορ ή περιφερειακό. Θέλουμε παίκτες για να αποκτήσουμε βάθος σαν ομάδα».

Για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις:
«Ο Ταπόκο αποχωρεί μέσα στην εβδομάδα. Πρώτα θα πάρουμε παίκτες και μετά θα δούμε τι θα αφήσουμε και ποιοι θα αποχωρήσουν».

Για το ποιον θέλει αντίπαλο στο Κύπελλο:
«Να αποφύγουμε τις τρεις μεγάλες. Από εκεί και πέρα οι άλλες τέσσερις ομάδες, δεν υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσα διακαώς. Οποιαδήποτε από τις άλλες τέσσερις ομάδες».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ