ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Θέλουμε τη Λάρισα αλλά θα το παλέψουμε όποιος τύχει"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία πως ο Πανιώνιος ήταν υποχρεωμένος να κυνηγήσει το θεσμό του Κυπέλλου λόγω της ιστορίας και της φανέλας των "κυανέρυθρων".

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και φυσικά την πρόκριση έμεινε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος δήλωσε πως οι "κυανέρυθροι" έπρεπε να κυνηγήσουν το θεσμό λόγω ιστορίας και φανέλας ενώ υποστήριξε πως θα ήθελε σαν αντίπαλο τη Λάρισα.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένας στόχος στην αρχή της χρονιάς που θα έπρεπε να τον κυνηγήσουμε λόγω ιστορίας και φανέλας. Είχαμε δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι πριν τέσσερις μέρες. Έχουμε κουραστεί πολύ, συνεχίζουμε όμως ακάθεκτη κάνοντας σήμερα εμφατική νίκη και εμφάνιση.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα της Λαμίας. Έχω ένα μικρό παράπονο για το πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα αφού σε δυόμιση μέρες παίζουμε πάλι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε νίκη απέναντι στη Λαμία και στο πρωτάθλημα αν και άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Θα προτιμούσαμε τη Λάρισα αλλά όποιος και να τύχει, θα παλέψουμε για ότι μας αναλογεί με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το πως μπορεί και κατορθώνει αυτή την εικόνα ο Πανιώνιος με υγεία σε όλους τους τομείς:
«Ξεκινώντας μια διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες, ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος και βγάζει και να πουλάει παίκτες. Κάνει κάτι τέτοιο με τεράστια επιτυχία και ξαναλέω από το καλοκαίρι είμασταν υποχρεωμένοι να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Και μεσούσης τη σεζόν φύγανε παιδιά που ήταν στο βασικό σχήμα και παρόλα αυτά η ομάδα συνεχίζει να αποδίδει, να είναι μέσα στους στόχους και αυτό οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα και τη δουλειά.

Υπάρχει διάθεση και λόγω ηλικίας αφού η ομάδα αποτελείται από νεαρά παιδιά… Προσπαθούμε να κάνουμε και ροτέισον για να μπορούμε να αποδίδουμε. Όλα αυτά είναι μέσα από δουλειά, διάθεση και κίνητρο και όλοι συντελούν στο να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σαν ομάδα».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ