ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Στόχος η πέμπτη θέση"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, στάθηκε στο γκολ του Δημήτρη Πέλκα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, ενώ έθεσε ως απόλυτο και μοναδικό στόχο την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στη Super League από τους "κυανέρυθρους".

Στο γκολ του Δημήτρη Πέλκα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι για τον Πανιώνιο στην Τούμπα και τη ρεβάνς του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση στο τελικό και να ευχηθώ καλή επιτυχία όπως και στην άλλη ομάδα που θα περάσει και να δούμε έναν όμορφο αγώνα. Από εκεί και πέρα ο θεσμός του Κυπέλλου τελείωσε για εμάς σήμερα, μια πορεία στο κύπελλο που νομίζω είχε να πραγματοποιηθεί πολλά χρόνια από την ομάδα μας, καταφέραμε να φτάσουμε στους τέσσερις του θεσμού και για εμάς είναι επιτυχία".

Για τη συνέχεια: "Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την επίτευξη του στόχου για την 5η θέση και βέβαια είναι σημαντικό ότι σήμερα πήρανε χρόνο συμμετοχής παιδιά και μέχρι το 65’ ήμασταν με καλή εικόνα, μέσα στο παιχνίδι, θέλαμε να κάνουμε το 1-2 για να φέρουμε σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε και μετά το δεύτερο γκολ από τον Πέλκα, θεωρώ πως εκεί τελείωσε το παιχνίδι και η υπόθεση πρόκριση και έπρεπε να ξεκουράσουμε και παιδιά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μέσα σε τρεις ημέρες έπαιξαν δεύτερο ματς, με αυτό το ρόστερ που ήρθαμε, όλοι μαζί 18, με τον Βουκελάτο τραυματία, έπρεπε δηλαδή αυτά τα 17 παιδιά να ανταπεξέλθουν και στα δυο παιχνίδια".

Για τον Κυριάκο Σαββίδη: " Ο Σαββίδης είχε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να ξεκινήσει, θέλαμε να τον προφυλάξουμε για την Κυριακή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορεία μέχρι τώρα στο θεσμό του Κυπέλλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ