ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Παραιτήθηκα μετά την ήττα απ' την Ξάνθη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τα προβλήματα που υπήρξαν στις τάξεις του Πανιωνίου μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας πως υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα απ' την Ξάνθη.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στις τάξεις της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ένα παιχνίδι με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως και το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κοιτάξουμε την ομάδα μας και μετά τον ΠΑΟΚ. Ήταν η πρώτη εβδομάδα από το ξεκίνημα που έπρεπε να κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας. Μέσα στην εβδομάδα ασχοληθήκαμε με το ανασταλτικό μας κομμάτι, γιατί αντιμετωπίζαμε έναν δυνατό αντίπαλο μπροστά. Πήγαμε καλά, μέχρι να κάνουμε δώρο ουσιαστικά το πρώτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έβγαλε εξαιρετική αντίδραση, ισοφαρίσαμε γρήγορα και πήραμε ψυχολογία. Μετά προηγηθήκαμε και σε μία στατική φάση από τις πάρα πολλές που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεχτήκαμε την ισοφάριση. Έτσι αντί για έναν μεγάλο άθλο καταφέραμε έναν μικρό. Παραμένει άθλος όμως ότι πετύχαμε, όπως το πετύχαμε. Πιστεύω ότι θα μας δώσει τα εφόδια αυτή η εικόνα του παιχνιδιού για τη συνέχεια. Στην βαθμολογία δεν είμαστε άσχημα, γιατί ακούω διάφορα. Στον στόχο του Κυπέλλου είμαστε επίσης μέσα. Περιμένουμε και τον Γενάρη για να ενισχυθούμε όσο χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του, ειδικά σε ένα τέτοιο ματς".

Για το ότι η ομάδα του κέρδισε παίκτες από το ματς: " Στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου είχα πει ότι χρειάζεται να αναθεωρήσω κάποια πράγματα. Εγώ πρώτα απ' όλους, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Θα το πω μεταφορικά όταν το φρούτο το κόψεις πριν ωριμάσει και πέσει μόνο του από το δέντρο μπορεί να μην σου αρέσει .Είμαι της λογικής ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Στην ομάδα αυτά δεν υπάρχουν βασικοί και μη βασικοί. Σε καμία ομάδα δεν πρέπει ο προπονητής να ξεχωρίζει τους ποδοσφαιριστές.

Δικά μας παιδιά είναι όλοι και ο Ντουρμισάι, και ο Μασούρας και ο Βλάχος όπως και τα παιδιά από την ακαδημία όπως οι Οικονομίδης, Αστράς, Πινιώτης κλπ. Όλα τα παιδιά που παρέμειναν και είδα το καλοκαίρι ήταν δική μου επιλογή, δεν έχω κάτι με κανένα παιδί. Θα πάρω την απόφαση όταν πρέπει και κρίνω για το πότε πρέπει να πάρει ο κάθε παίκτης την ευκαιρία του. Είμαστε στη 12η αγωνιστική τώρα και από τους 24 παίκτες που διαθέτουμε έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής οι 23! Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να τα βοηθήσουμε όλοι μας, πρώτος και υπεύθυνος είμαι εγώ. Οι απαιτήσεις είναι αρκετές. Αλλά να έχουμε απαίτηση πχ να παίξουν 5 άπαικτες από τις ακαδημίες βασικοί και παράλληλα να έχουμε απαιτήσεις σχεδόν να χτυπήσουμε και το πρωτάθλημα δεν γίνεται".

Για το ότι υπέβαλε παραίτηση στον Ζαμάνη μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Εγώ ανέλαβα πρώτος την ευθύνη. Πήρα εγώ πρώτος την ευθύνη και έτσι έπρεπε. Έκανα αυτό που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω, να μπω μπροστά πριν γίνει οτιδήποτε. Η αντίδραση του κ. Ζαμάνη δεν ήταν καν να το σκεφτεί και να μου απαντήσει, ήταν μήπως εγώ είχα κάτι στο μυαλό μου (με άλλη ομάδα δηλαδή), κάτι που ούτε καν είχα σκεφτεί. Ο κ. Ζαμάνης δεν το σκέφτηκε καν. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση γενικότερα και αυτό το δείχνει η ιστορία τους από την μέρα που πήραν την ομάδα. Εγώ πάντα να αναλαμβάνω την ευθύνη μου. Πάντα ο πρώτος που πρέπει να παίρνει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Η επόμενη μέρα έπρεπε να βαδίσουμε διαφορετικά. Σεβαστή η άποψη του κ. Ζαμάνη γι' αυτό που έκανε. Εξάλλου οι μεγάλες αποφάσεις είναι για μεγάλες προσωπικότητες".

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα συνεχόμενα ατομικά λάθη της άμυνας: "Υπάρχει εξήγηση, υπάρχει και άγχος στην ομάδα και είναι σημαντικό αυτό. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται σου δημιουργεί παραπάνω άγχος αν είσαι και αμυντικός. Όταν σκέφτεσαι ότι θα πάθεις κάτι θα το πάθεις. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στο να μην σκεφτόμαστε τι λάθη έχουν γίνει έως τώρα. Όταν μιλάς για ατομικό λάθος δεν μπορείς να πεις πολλά, όταν γίνεται ομαδικό λάθος εκεί διορθώνεις πράγματα. Μόνο ψυχολογικά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα".

Για τους Μασούντ - Οικονόμο: "Τα παιδιά έχουν άδεια έναν μήνα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα είχε λυθεί ήδη το συμβόλαιο τους. Ήταν απόφαση του προέδρου, εμείς κοιτάμε μόνο τη συνέχεια, δεν μπορούμε να κοιτάμε πλέον πίσω".

Για τον Κόρμπο: "Ο αρχηγός βγαίνει μπροστά και θέλω να τον ευχαριστήσω, όχι μόνο για την απόδοση του, αλλά για την όλη στάση του όλη την εβδομάδα. Έχει αναλάβει πολλές καταστάσεις ο Παναγιώτης και έχω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω".

Για το ήταν και πάλι αρχηγός: "Όταν γίνεται κάτι, ειδικά ο Παναγιώτης επειδή είναι και πρόεδρος στον ΠΣΑΠ, αυτό ένιωσε τότε και αυτό έκανε. Βέβαια, δεν είναι πάντα η πρώτη σκέψη η σωστή, συνήθως η δεύτερη σκέψη είναι η πιο σωστή και ψύχραιμη. Έτσι λύθηκε το θέμα και πάρθηκε η σωστή απόφαση για το καλό του συλλόγου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ