ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Κάναμε μέτριο παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, παραδέχθηκε ότι οι "κυανέρυθροι" είχαν μέτρια απόδοση απέναντι στον Παναιτωλικό και χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναιτωλικό (1-1), στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, αναγνώρισε ότι η ομάδα του ανασταλτικά ήταν καλή, δημιουργικά ωστόσο μέτρια.

"Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που επιθετικά είναι ικανή. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση. Ανασταλτικά τα πήγαμε καλά, δεν είχε κάποια φάση ο Παναιτωλικός.

Βέβαια όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που φαίνεται ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια, θα έπρεπε αφού έχουμε προηγηθεί να κρατήσουμε τη νίκη.

Χρειάζεται και κάποια εμπειρία γι’ αυτό. Υπήρχαν παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες για κάποια παιδιά, υπήρχε κόπωση. Θα πρέπει στη συνέχεια να καταφέρνουμε τέτοια παιχνίδια να τα παίρνουμε. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, σε δύσκολες συνθήκες με την ώρα να είναι τέτοια και να μην μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Εναλλακτικό πλάνο, όπου έλειπε ο Γεσίλ, δεν ήταν εύκολο. Δεν είχαμε δεύτερο επιθετικό να βάλουμε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βάλω πιο φρέσκα παιδιά στα πλάγια, με περισσότερη κίνηση. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Το μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε, τέτοιες αλλαγές κάναμε. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια μπορείς και να χάσεις και θα ήταν μεγαλύτερη η ζημιά", υποστήριξε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ