ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Ήμασταν απαράδεκτοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 0-1 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο και ο προπονητής των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από όλους το ματς ήταν απαράδεκτος.

Ως δεύτερος προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου μέσα από τον 7ο ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε 0-1 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η εμφάνιση των "κυανέρυθρων" δεν ήταν καλή και ο προπονητής τους, Μιχάλης Γρηγορίου, ήταν απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα δήλωσε: "Μας έλειψε η διάθεση, η μαχητικότητα, το να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται αν δεν είσαι σοβαρός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό έγινε και σήμερα και πραγματικά είναι κάτι που από αύριο κιόλας θα συζητήσω με τους παίκτες. Η αντιμετώπιση του αγώνα από όλους μας ήταν απαράδεκτη.

Ο εφησυχασμός από χθες ότι περάσαμε στην επόμενη φάση έπαιξε το ρόλο του. Εμάς όμως μας ενδιέφερε να περάσουμε ως πρώτοι στον όμιλο. Τίποτα όμως δεν έγινε. Από αύριο πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ