ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Η εικόνα που δείξαμε σήμερα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν στην ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απογοήτευση του για την απόδοση του Πανιωνίου στην ήττα από την Ξάνθη εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει κανένα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια και την ήττα από την Ξάνθη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

"Μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ το ματς ήταν ισορροπημένο για μας και από εκεί και πέρα ειλικρινά η εικόνα της ομάδας μου ήταν αγνώριστη. Κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε ενέργειες, κάποια παιδιά βρέθηκαν σε πάρα πολύ άσχημη μέρα και είναι φυσικό επακόλουθο να ρισκάρουμε στο ημίχρονο και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σχηματισμό.

Καθαρό σέντερ φορ δεν είχαμε από πριν, παρ' όλα αυτά επιλέξαμε να παίξουμε και ρόμβο και 4-3-3 για να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, μέχρι που δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Σίγουρα είναι δίκαιη η νίκη της Ξάνθης, πρέπει να αναθεωρήσουμε πράγματα.

Θα πρέπει να σκεφτούμε καλύτερα το τι θέλουμε να κάνουμε πραγματικά για να μπορέσουμε άμεσα να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, γιατί η εικόνα που δείξαμε σήμερα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν στην ομάδα.

Ένα συγγνώμη για τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδώ και μας ακολούθησε. Αρχής γενομένης από αύριο θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.

Για την αλλαγή του Μασούντ:

"Ο Μασούντ έφτασε στα όρια να πάρει και δεύτερη κίτρινη, ήταν εκνευρισμένος".

Για το γεγονός ότι το ελεύθερο παιχνίδι του Πανιωνίου φάνηκε να διευκολύνει την Ξάνθη, που συνήθως δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες:

"Δεν θέλαμε να κάνουμε αυτό, ήρθαμε με σκεπτικό να κλείσουμε χώρους και να βρούμε μεταβάσεις. Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε άσχετα αν δεν είχαμε ιδιαίτερα καλή τελική προσπάθεια. Χωρίς να υπάρχει λόγος δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά βρήκε χώρους η Ξάνθη, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ανεβάσαμε κι εμείς τις γραμμές μας και ήταν λογική η εξέλιξη από το 1-0 και μετά".

Για τις απουσίες και τον φετινό στόχο του Πανιωνίου:

"Ο στόχος δεν διαφοροποιείται για μας, θέλουμε να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει όμως μετά την σημερινή εμφάνιση να αλλάξουμε σκεπτικό γιατί χρειάζεται να παλεύουμε περισσότερο τα παιχνίδια, να είμαστε πιο μαχητικοί. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα, ιδιαίτερα σε εκτός έδρας παιχνίδια, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην εικόνα που είχαμε μέχρι πριν από ένα μήνα. Θεωρώ ότι θα το κάνουμε".

Για το αν η διακοπή επηρέασε τους "κυανέρυθρους":

"Δεν είναι η διακοπή, την χρειαζόμασταν. Υπάρχουν αιτιολογίες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου, τα παιδιά ξεκουράστηκαν μόνο 15 μέρες, σίγουρα θα υπάρχει μία καμπή, αλλά νομίζω ότι αποτελεί και δεν θέλουμε δικαιολογίες αν θέλουμε να διορθώσουμε την κατάσταση πρέπει να κάνουμε την σωστή διάγνωση αν θέλουμε να βρούμε το κατάλληλο φάρμακο".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ