ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Επιστροφή στην Ευρώπη με πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / GORICA - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (EUROKINISSI SPORTS)
Γρηγορίου, Δάρρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι ήταν σημαντικό για τον Πανιώνιο που συνδύασε την επιστροφή του στην Ευρώπη με πρόκριση. Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας του.

Δεύτερο ευρωπαϊκό "διπλό" για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Τον Αύγουστο του 2015 με τον Ατρόμητο είχε νικήσει 3-1 στη Στοκχόλμη την ΑΪΚ. Την Πέμπτη (20/7) οδήγησε τον Πανιώνιο σε πρόκριση απέναντι στη Γκόριτσα, με το εκτός έδρας 3-2.

Μετά την αναμέτρηση στη Σλοβενία, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" ανέφερε: "Ήταν ο στόχος μας να ξεχάσουμε το σκορ του πρώτου ματς και να έρθουμε εδώ και να κάνουμε γκολ νωρίς. Καταφέραμε να το πετύχουμε και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εικόνα τους και στα δύο παιχνίδια, που παρά το γεγονός ότι είχαμε μόνο 25 μέρες για προετοιμασία, κατάφεραν και φάνηκαν αντάξιοι αυτού που τους ζητήθηκε. Ήταν πολύ σημαντικό να συνδυάσουμε την επιστροφή μας μετά από 9 χρόνια στην Ευρώπη με μια πρόκριση και θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε τουλάχιστον ένα γύρο.

Να δώσω συγχαρητήρια επίσης στην Γκόριτσα και στον προπονητή της, όπου είναι μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες και τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που έκανε τόσα χιλιόμετρα οδικώς, βρέθηκε στο πλάι μας να μας στηρίξει και έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ