ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Εφικτός ο στόχος της πέμπτης θέσης"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέδειξε τις πολλές απουσίες ως τον κύριο λόγο της ήττας από την ΑΕΚ (1-0) και ξεκαθάρισε ότι είναι εφικτός ο στόχος της πέμπτης θέσης.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ωστόσο ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, δεν έχασε την πίστη του για κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

"Ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε κόντρα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις της ΑΕΚ, να κρατήσουμε το ματς σε ένα επίπεδο που θα το πηγαίναμε ως το τέλος. Ηταν φυσιολογικό η ΑΕΚ να μπει δυνατά και να κάνει πολλές ευκαιρίες μέχρι το γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και αν μη τι άλλο ζητήσαμε ως το τέλος κάτι παραπάνω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν έχεις τόσα πολλά προβλήματα.

Από ό,τι είδατε ξεκίνησαν και δύο παιδιά από τις ακαδημίες μας ξανά, μπήκε αλλαγή ο Βουκελάτος. Όλα αυτά θα πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς για τις τελευταίες αγωνιστικές και πρέπει να κάνουμε την αρχή στα δύο εντός που ακολουθούν με Ατρόμητο και Ξάνθη. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την 5η θέση και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και να ευχηθώ τα καλύτερα στην ΑΕΚ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Την αλλαγή συστήματος: "Στα προηγούμενα δύο ματς δεχόμασταν πολύ εύκολα ευκαιρίες, αλλάξαμε σύστημα για να κλείσουμε τον άξονα που αποτελεί δύναμη για την ΑΕΚ με τις ωραίες συνεργασίες Αραούχο-Λιβάγια και το ωραίο κάθετο παιχνίδι της. Θα έπρεπε να πάμε πιο επιθετικά μετά το γκολ της ΑΕΚ και γι' αυτό αλλάξαμε ξανά το σύστημα μετά, ρισκάραμε αρκετά και θα μπορούσε η ΑΕΚ να τελειώσει το παιχνίδι. Όταν θέλεις να δώσεις έμφαση στον άξονα, ουσιαστικά αποδέχεσαι ότι θα έχεις προβλήματα στα άκρα. Πρέπει να επιλέξεις βασικά. Στα τελευταία ματς τα προβλήματα μας στον άξονα αφορούσαν και στις αποστάσεις που είχαμε, δεν είμαστε συμπαγείς. Με Λιβάγια-Αραούχο έπρεπε να έχουμε περισσότερο το μυαλό μας στον άξονα".

Το στόχο της πέμπτης θέσης: "Για εμάς είναι εφικτή η πέμπτη θέση. Από το επόμενο ματς θα πρέπει να δούμε ποιοι από τους τραυματίες επιστρέφουν. Δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες, έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες. Χάσαμε τον Ντουρμισάι μπροστά, τον Σιώπη στο κέντρο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν τέτοιοι παίκτες. Θα κάνουμε την προσπάθεια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ