ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γράφουν για Λούκας Σουάρες και Πανιώνιο

Γράφουν για Λούκας Σουάρες και Πανιώνιο
Ντιγκινί, Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στον Πανιώνιο είναι σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Λούκας Σουάρες. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει προταθεί o Αργεντινός και όχι να "κλείνει", όπως αναφέρεται στο "tuttomercatoweb". Κουβέντα έχει γίνει μόνο με τον Νικολά Ντιγκινί. (VIDEO).

Στον Πανιώνιο έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στα playoffs της Super League και έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα τα μεταγραφικά ζητήματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " tuttomercatoweb" ο Αργεντινός Λούκας Σουάρες είναι κοντά στο να "κλείσει" στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για αμυντικό (παίζει και στο κέντρο της άμυνας και αριστερό μπακ), ο οποίος είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου το 1995. Έχει ύψος 1.84 και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ20 της Αργεντινής. Παίζει στην Κίλμες, στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, και στο τρέχον πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι.

Γράφουν για Λούκας Σουάρες και Πανιώνιο

Το πιθανότερο σενάριο, βέβαια, είναι ο 21 ετών παίκτης απλά να έχει προταθεί και όχι να είναι "κλείνει", όπως γράφεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Πανιώνιος έχει μπει σε διαπραγμάτευση είναι ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος όμως στην παρούσα φάση ζητά χρήματα που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει εύκολα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ