ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γκιοατά στο Sport24.gr: "Ο στόχος του Πανιωνίου είναι η περυσινή πορεία"

Γκιοατά στο Sport24.gr: "Ο στόχος του Πανιωνίου είναι η περυσινή πορεία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 22χρονος Καμερουνέζος μπακ του Πανιωνίου, Ζερόμ Γκιοατά, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι στόχος των "κυανέρυθρων" είναι η επανάληψη της περυσινής πορείας. Τι είπε για τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Έκανε το ντεμπούτο στο "Καυτανζόγλειο" στην εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή. Ο 22χρονος Καμερουνέζος μπακ του Πανιωνίου, Ζερόμ Γκιοατά, αν και είναι κεντρικός αμυντικός προσαρμόστηκε ταχύτατα στις απαιτήσεις της νέας θέσης που τον χρησιμοποιεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Αφρικανός μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης με την ΑΕΚ, (επανα)θέτοντας το στόχο του Πανιωνίου και αποκαλύπτοντας το "μυστικό" των καλών εμφανίσεων απέναντι σε Ολυμπιακό κι Ένωση.

- Όσον αφορά στον τραυματισμό σου, έχεις κάποια νεότερα;

"Δεν το γνωρίζω ακόμη, την Κυριακή θα κάνω τις εξετάσεις και θα δούμε"

- Η ισοπαλία εκτός έδρας επί της ΑΕΚ είναι ένα καλό αποτέλεσμα; Πώς το αντιλαμβάνεσαι;

"Ναι, βεβαίως, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Χάσαμε στο προηγούμενο ματς από τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, μας κόστισε αυτό, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και ήρθαμε και πήραμε εδώ αυτό το αποτέλεσμα".

- Παίζεις ως δεξί μπακ, παρά το γεγονός ότι η θέση σου είναι κεντρικός αμυντικός. Αισθάνεσαι άνετα, πλέον σε αυτή τη θέση;

"Ναι, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι λειτουργώ καλά έτσι μέσα στην ομάδα και βοηθώ την ομάδα. Από τη στιγμή που λειτουργεί καλά για την ομάδα, λειτουργεί και για μένα"

- Ο προσωπικός σου στόχος αυτή τη σεζόν;

"Να πετύχω με την ομάδα, γι' αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω το κλαμπ και να κάνω ο,τι μου ζητηθεί".

- Ποια είναι η ιδανική θέση για να τερματίσει ο Πανιώνιος τη σεζόν;

"Γνωρίζω ότι την περυσινή σεζόν έκανε καλή πορεία και τερμάτισε ψηλά, νομίζω ότι ο στόχος παραμένει ίδιος με την περυσινή σεζόν".

- Βλέπουμε ότι ο Πανιώνιος παίζει στα ίσα μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ; Ποιο είναι το μυστικό;

"Νομίζω ότι το μυστικό είναι κι εμείς οι ίδιοι ποδοσφαιριστές αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά τα ματς είναι μεγάλες ευκαιρίες να αποδείξει η ομάδα τη δυναμική της".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ