ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γιατί είπε "όχι" στον ΟΠΑΠ ο Πανιώνιος

Γιατί είπε "όχι" στον ΟΠΑΠ ο Πανιώνιος
Πανιώνιος Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Πανιώνιος εξήγησε γιατί ψήφισε αρνητικά στη συνεδρίαση της λίγκας για την χορηγία του ΟΠΑΠ.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League για την κεντρική χορηγία και την πρόταση του ΟΠΑΠ ο Πανιώνιος ήταν αρνητικός και για αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρρας, ψήφισε "όχι" στην σχετική διαδικασία.

Αρκετές μέρες μετά οι "κυανέρυθροι" με επίσημη ανακοίνωση τους θέλησαν να τοποθετηθούν στο γιατί ψήφισαν "όχι" και ποιοι ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στο να πάρουν αυτή την απόφαση.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει:

"Σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Δ.Σ. της Super League της 10/09/2015, που αφορούσε την ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης και την έννοια της "αρνητικής" ψήφου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προς αποφυγή παρερμηνειών της, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα εξής:

Όπως αυτό έχει καταστεί σαφές σε προηγούμενες ψηφοφορίες αλλά και στις πολύωρες συζητήσεις σχετικά με το θέμα αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν υπέρ της αποδοχής και της υπογραφής της σχετικής συμβάσεως χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.

Την ημέρα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρήστος Δάρας, μετ’ επιτάσεως ζητούσε από το Δ.Σ. να προηγηθεί η επικύρωση απ’ αυτό, η άτυπη διαβεβαίωση που είχε δοθεί τις προηγούμενες ημέρες, τόσο από το προεδρείο όσο και από τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., ότι μικρό μέρος της χορηγίας θα διανέμετο στις 5 ομάδες και το οποίο θα συμπλήρωνε το ελλείπον ποσό από τη συμφωνία για την διαφήμιση της φανέλας, ούτως ώστε να ανέλθει στα περσινά επίπεδα της συμφωνίας καθώς και στην τροποποίηση του ύψους των ρητρών βίας που είχαν τεθεί από τον ΟΠΑΠ, πολύ σημαντικός όρος, που αφορά όλες τις ΠΑΕ, οι οποίες θα κινδυνεύουν ουσιαστικά να απολέσουν σημαντικά έσοδα τα οποία είναι απαραίτητα για την βιωσιμότητα των ΠΑΕ και κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων.

Δυστυχώς η ενημέρωση μας, ότι ο ΟΠΑΠ, ήδη έχει αποδεχθεί την τροποποίηση των όρων αυτών, γεγονός το οποίο αν είχε περιέλθει σε γνώση της ΠΑΕ, όπως και ότι είχε αποφασισθεί τις προηγούμενες ημέρες από τη χορηγία της Super League, να συμπληρωθεί από το ποσό της χορηγίας το υπολειπόμενο ποσό για να ανέλθει αυτό στα περσινά επίπεδα για την διαφήμιση της φανέλας, θα επιβεβαίωνε με την ψήφο της, αυτό που κατά το παρελθόν είχε εκφράσει, ότι δηλ. θεωρεί την σύμβαση με τον ΟΠΑΠ ως την πλέον συμφέρουσα για την Super League λαμβανομένου υπ’όψη και των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σ’ αυτή ότι δηλαδή δεν υφίσταται η αποκλειστικότητα προβολής των προϊόντων του ΟΠΑΠ από το σύνολο των ΠΑΕ".

"Ευχαριστώ στον κόσμο"

Επίσης οι άνθρωποι του Πανιωνίου με νέα τους ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών τη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και βοήθησε ώστε οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα ανήμερα της επετείου των 124 χρόνων ζωής του συλλόγου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες, στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των τελευταίων ημερών και στάθηκε στο πλευρό της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, μέσα σε κόσμια πλαίσια, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Είμαστε πανευτυχείς, καθώς ανήμερα της επετείου των 125 χρόνων ζωής του συλλόγου μας, μπορούμε και γιορτάζουμε με μια μεγάλη νίκη. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ως διοίκηση, είναι πως θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να ανακτήσει την θέση που του αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο σύλλογος που αποτελεί τον βασικό αιμοδότη όλων των Εθνικών ομάδων της χώρας μας, θα συνεχίσει το έργο του, βαδίζοντας στα χνάρια των προγόνων μας, αλλά και όλων αυτών που με όραμα, ιδανικά και αξίες, τον ίδρυσαν πριν από 125 χρόνια στην Σμύρνη. Χρόνια πολλά.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣΟ πρόεδρος Χρήστος Δάρας"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ