ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάει για Μαχμούτοβιτς ο Πανιώνιος

Πάει για Μαχμούτοβιτς ο Πανιώνιος
Μαχμούτοβιτς

Παίκτη στη γραμμή κρούσης αναζητά ο Πανιώνιος και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Βόσνιου, Αϊντίν Μαχμούτοβιτς! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι είναι στην Ελλάδα!

Ο Πανιώνιος ψάχνει παίκτη για την επίθεση. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Ν' Γκογκ και ο Γεσίλ, όμως η ομάδα της Πλατείας είναι σίγουρο ότι θέλει να αποκτήσει και άλλον στράικερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ψηλά στη λίστα είναι ο Βόσνιος Αϊντίν Μαχμούτοβιτς!

Ο διεθνής με την Εθνική του ομάδα Κ21 είναι γεννημένος στις 6 Απριλίου 1986 και έχει ύψος 1.80. O Μαχμούτοβιτς έπαιζε μέχρι πρότινος στην Πρίμπραμ της Τσεχίας, ως δανεικός από την Βικτόρια Πλζεν (από εκεί είχε δοθεί δανεικός και στην Σίγκμα Όλομουτς).

Σε νεαρή ηλικία έπαιζε στην NK TOŠK Tešanj της χώρας, του, ενώ ακολούθησε η NK Čelik Zenica (2005-2007), η Τέπλιτσε (2007-2014), ενώ το 2007-2008 είχε πάει δανεικός στην FK Ústí nad Labem, ομάδα της Τσεχίας.

Κατά τη θητεία του στην Τέπλιτσε ο υποψήφιος στόχος του Πανιωνίου σημείωσε 59 γκολ σε 164 παιχνίδια, ενώ στην Πλζεν, με την οποία έχει παίξει σε προκριματικά Champions League, προκριματικά Europa League και σε Intertoto, σε 32 ματς σημείωσε 12 τέρματα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ