ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος

Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίζεται να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Πανιωνίου. Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του 47χρονου προπονητή. Προπόνησε την Παρασκευή (5/8) ο Ουζουνίδης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ύστερα από τον τον Δεκέμβριο του 2014 είναι κοντά στην αποχώρηση από τον Πανιώνιο και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα κληθεί να πορευτεί με νέο προπονητή. Αν δεν γίνει κάποια έκπληξη, τότε αυτός που θα διαδεχτεί τον Εβρίτη τεχνικό στον πάγκο της "κυανέρυθρης" ομάδας είναι ο Άκης Μάντζιος.

Ο 47χρονος εργάστηκε τελευταία φορά στον Λεβαδειακό, από τον πάγκο του οποίου αποχώρησε τον Απρίλιο του 2016. Ο Αθηναίος προπονητής έχει φορέσει επί σειρά ετών τη φανέλα του Πανιωνίου, από το 1991 μέχρι το 1998, αλλά και από το 2001 μέχρι το 2003.

Ο Μάντζιος έχει κοουτσάρει και στο παρελθόν τον Πανιώνιο. Είχε καθίσει στον πάγκο σε ένα παιχνίδι τη σεζόν 2009-2010 (ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό), αλλά και σε πέντε ματς την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 (3 νίκες, 2 ήττες). Έχει δουλέψει ακόμα σε Χαϊδάρι, Θρασύβουλο, Κέρκυρα και Πανθρακικό.

Το θέμα δεν έχει κλείσει, αλλά ο Μάντζιος είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Φυσικά υπάρχουν και άλλα ονόματα που ακούγονται (Ελευθερόπουλος, Παντελίδης, Κωστένογλου, Τσιώλης), αλλά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης εκτιμούν πως ο Μάντζιος ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ που επιθυμούν.

Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Μάντζιος είχε την Παρασκευή (5/8) συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, με σκοπό να μπουν σε συζητήσεις για την επικείμενη συνεργασία τους. Πάντως ο Ουζουνίδης έκανε την Παρασκευή (5/8) προπόνηση με τον Πανιώνιο, χωρίς να πει κάτι συγκεκριμένο στους παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Οι οργανωμένοι των "κυανέρυθρων", παράλληλα, δεν είδαν με καθόλου θετικό μάτι την είδηση ότι ο προπονητής από την Αλεξανδρούπολη ενδέχεται να πάει στον πειραϊκό σύλλογο και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση. Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν προχωρήσει του Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό, μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει ο τελευταίος μετά τη στάση των οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, εκτός και αν...
Ουζουνίδης, 110% επιλογή Μαρινάκη

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ