ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Η συμμετοχή του Πανιωνίου στην Ευρώπη έφερε και έργα ανακαίνισης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τα οποία συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Πανιώνιος επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό του Europa League. Για να μπορέσει να παίξει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όμως πρέπει να γίνουν κάποια απαραίτητα έργα που έχει ζητήσει η UEFA και είναι απαραίτητα ώστε οι "κυανέρυθροι" να πάρουν έγκριση.

Αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει και σε πρώτη φάση αφορούν έργα στα δημοσιογραφικά θεωρεία αλλά και έργα συντήρησης των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια ανακαίνισης και σε άλλους βοηθητικούς χώρους ενώ όπου έχει κριθεί απαραίτητο θα γίνουν νέες υποδομές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος έφερε:

"Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, τα έργα ανακαίνισής του, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Συγκεκριμένα, έχει ήδη αρχίσει το «χτίσιμο» των νέων δημοσιογραφικών θεωρείων, αλλά παράλληλα και η ανακατασκευή μέρους των ήδη υπαρχόντων.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν στην διάθεσή τους, ολοκαίνουργια θεωρεία, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο για τις ελληνικές αναμετρήσεις, όσο και για τις ευρωπαϊκές. Άλλωστε δημιουργούνται σύμφωνα με τις οδηγίεςτης UEFA.

Παράλληλα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα συντήρησης των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, καθώς και του ηλεκτροφωτισμού ειδικότερα.

Όπου κρίθηκε αναγκαίο προστέθηκαν νέοι προβολείς, ενώ έγινε και συντήρηση/καθαρισμός/ρύθμιση των υπαρχόντων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απόδοσή τους. Επίσης όλοι οι πυλώνες συντηρήθηκαν και βάφτηκαν, ενώ φυσικά τα έργα συνεχίζονται.

Τέλος, θα γίνει γενικότερη προσπάθεια ανακαίνισης και στους βοηθητικούς χώρους, ενώ όπου κρίνεται αναγκαίο δημιουργούνται και καινούργιες υποδομές".

Έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης


Έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης


Έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εν τω μεταξύ μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (2/7) ο Πανιώνιος έχει κλείσει ένα ακόμη δυνατό τεστ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 5 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 20:00 και ουσιαστικά θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των "κυανέρυθρων".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ