ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιθεώρησαν το γήπεδο της Φυλής οι Ουζουνίδης, Μανίκας

Επιθεώρησαν το γήπεδο της Φυλής οι Ουζουνίδης, Μανίκας
Ουζουνίδης, Οικονόμου INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντώνης Μανίκας τσέκαραν το γήπεδο που θα προπονείται η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στο γήπεδο της Φυλής βρέθηκαν την Παρασκευή οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Αντώνης Μανίκας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντώνη Μανίκα επιθεώρησαν όλους τους χώρους και της εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Όλα είναι πανέτοιμα ώστε να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα τις προπονήσεις του στο γήπεδο της Φυλής ο Πανιώνιος.

Οι "κυανέρυθροι" τώρα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό στην Αθήνα την Δευτέρα αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Άρη Λεμεσού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Φυλής επιθεώρησαν την Παρασκευή, ο προπονητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας. Ο Ιστορικός από την επόμενη εβδομάδα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Φυλής για προπονήσεις, το οποίο και είναι καθ όλα έτοιμο για να τον φιλοξενήσει.

Στο μεταξύ, στις 18:00 την Δευτέρα θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το φιλικό με τον Αρη Λεμεσού. Κατά την διάρκεια του φιλικού, τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα είναι ανοικτά για τα εισιτήρια διαρκείας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ