ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή Ταπόκο στην αποστολή του Πανιωνίου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος, Ταπόκο EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πανιώνιος καθώς ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπεν, Μασούντ, Ρισβάνη αλλά και στους τραυματίες Γιαννιώτη, Ενγκόγκ, Πατσατζόλου.

Το πιο δύσκολο ματς της φετινής σεζόν δίνει την Κυριακή το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πανιώνιος αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αρκετά προβλήματα να ξεπεράσει καθώς οι "κυανέρυθροι" θα παραταχθούν χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές τους. Συγκεκριμένα εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Μπεν, Μασούντ, Ρισβάνης αλλά και ο Γιαννιώτης που είναι τραυματίας καθώς και οι Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου.

Αντίθετα ο νεαρός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Ταπόκο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ έχει πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με χαλάρωμα που έγινε στη Νέα Σμύρνη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπαντής, Βοσνιάδης, Βλάχος, Πλιάτσικας, Οικονόμου, Γκιοατά, Μουκτάρης, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας, Φούντας, Λάμπρου, Σαββίδης, Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς

Εκτός έμειναν οι Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου, που συνεχίζουν τις θεραπείες τους, καθώς και οι Μπεν, Σοτζέι, Ρισβάνης, που είναι τιμωρημένοι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ