ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή για Μασούντ στον Πανιώνιο ενόψει Κέρκυρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μασούντ εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και τέθηκε στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς με την Κέρκυρα. Επιστροφή και Καθάριο.

Ο Μασούντ Σοτζέι ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο ματς του Πανιωνίου με τον Πλατανιά. Ο Ιρανός εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Σέρβος τεχνικός επίσης μπορεί να υπολογίζει στον Καθάριο ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των "κυανέρυθρων". Αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι Ολαϊτάν, Αντωνιάδης.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Πανιωνίου είναι και ο Βοσνιάδης ενώ όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν τις μόνιμες επιλογές του Μιλόγεβιτς.

Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Τασουλή, Οικονόμου, Κόρμπο, Φούντα, Ανσαριφάρντ, Θεοδωρόπουλο, Γκιοατά, Μασούρα, Αργυρόπουλο, Σιώπη, Γιαννιώτη, Βουκελάτο, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχο, Ρισβάνη, Καθάριο, Μασούντ Σοτζέι, Σαββίδη και Βοσνιάδη.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ